STAY POSITIVE - CHALLENGE

06.04.2016    17:03

For dere som ikke visste blogger jeg på to ulike platformer, Nouw (link her) og Blogg.no. På Nouw ble jeg nominert til en utfordring av noen bloggere til en utfordring! Utfordringen går ut på at man skal fortelle fem positive egenskaper om seg selv, også utfordre andre til å gjøre det samme.

Når jeg først ble nominert nølte jeg med å ta utfordringen, siden var ikke gira på å "skryte" av meg selv. Etter en stund fikk jeg et helt annet syn på denne utfordringen, fordi ved å tenke positivt og ha positive tanker har hjulpet meg gjennom mye! Derfor valgte jeg å ta utfordringen.

Det er viktig å si postive ting til deg selv og ha positive tanker! Selv om du føler deg nede eller ikke. Dette er fordi med negative tanker kan man få dårligere selvtillit, og det setter oss i dårlig humør, man kan også få dårligere helse/immunforsvar og det kan øke stress.

 


Jeg ser på meg selv som en snill person. Jeg er snill mot ALLE, som er snille tilbake.

Jeg er forståelsesfull. Liker alltid å se flere sider av en sak og liker å hjelpe andre.

Jeg er trofast. Jeg er det mot de jeg føler er trofaste tilbake, og mine nærmeste.

Jeg er takknemlig for alt jeg har og dette mener jeg!

Jeg er kreativ. Dette har jeg hørt fra andre, men tenker vel at det er sant.🤔

 

På nouw (link her) kan du lese hvilke bloggere jeg har utfordret, men her utfordrer jeg alle som vil prøve seg på denne utfordringen! ❤
Q. Hva er dine positive egenskaper? Skal du ta utfordringen?

 

VINN EN BEANIE - KONKURRANSE PÅ BLOGGEN MIN

 
?

TIPS TIL Å FINNE DEN "RETTE VESKEN"!

04.04.2016    16:25

 

Vesker er det "helligste" ting på jord! En veske kan blant annet piffe opp et antrekk, i tillegg er den veldig praktisk å ha med seg rundt omkring. Du kan ha alt mulig rart i en veske, og det er en livredder når det kommer til hverdagen. Derfor er det viktig å investere i en god kvalitet veske, slik at den holder seg lenger!


Jeg har tenkt en god stund om å kjøpe en designerveske. Derfor deler jeg litt tips til deg som vil finne den "rette vesken", enten den er designerveske eller ikke. Jeg kommer til å legge ut flere innlegg angående dette temaet DESIGNERVESKER!

Tips til deg som vil/skal kjøpe en designerveske eller for deg som vil finne"den rette vesken":

  • "Research", om det er andre vesker som er evt.finere/bedre.
  • Kvaliteten på vesken. (Dette punktet er det mest avgjørende, når man skal kjøpe hvilke som helst veske. Du vil vel ikke ha en veske som blir fort ødelagt?)
  • Er prisen innenfor mitt budsjett?
  • Kommer jeg til å bruke vesken?
  • Hva kommer jeg til å bruke den med?
  • Hvilke antrekk vil vesken passe med?
  • Passer den til forskjellige anledninger?
  • Sjekk om det er noe produksjons feil med vesken. (Søm,misfarging osv.)

Siden designervesker som regler koster mer enn en vanlige vesker er det ekstra viktig og tenke nøye gjennom disse punktene.

 

Under viser jeg de veskene som jeg liker og som beskriver min stil. Håper dere liker de like mye som jeg gjør, og at dere finner noen vesker som dere liker og!
Q. Hva syntes du om innlegget? Har du noen favoritt vesker?

VINN EN BEANIE - KONKURRANSE PÅ BLOGGEN MIN
?

LITEN UPDATE

02.04.2016    20:11

Hoola!❤

Nå har jeg nettopp vært hos legen... Føler meg fortsatt dårlig, håper bare på at jeg blir frisk snart! Veldig umotiverende å være syk.🤒 Planene mine i helgen blir å bli frisk igjen, øve til noen prøver og være med kjæresten. Jeg skal også prøve å få tatt noen antrekk bilder, selv om jeg er syk.😊


Flere bilder av dette antrekket vil komme innen neste uke! Her ser du også hele antrekket av Polyvore (collage), "in real life". 😉

Snakkes, og håper at du har en fin dag videre! ❤

VINN EN BEANIE - KONKURRANSE PÅ BLOGGEN MIN
? Charmina

hits